Cauta

Avem deosebita placere de a va invita sa luati parte la prima ediţie a Competitiei de Robotică Educațională si Ecologie BUCURESTI UN ORAS ECOLOGIC eveniment organizat de Asociatia de Robotica Educationala si Stiinta WRO in parteneriat cu Liceul Teoretic Scoala Europeana Bucuresti.

Proiectul are la baza conceptul de Green City – Oras Verde, dezvoltat de Lego Education, cu scopul de a introduce notiunile de ecologie urbana cu aplicabilitate practica la nivel scolar, dezvoltarea gandirii logice si creative, a rezolvarii problemelor prin metodele hands – on, brainstorming si lucrului in echipa, constientizarea faptului ca orice schimbare incepe de la nivel individual si se adreseaza tuturor elevilor din institutiile de invatamant din Bucuresti (clasa I – XII).

Membrii componenţi ai echipelor participante, elevi cu varste intre 7-19 ani, antrenaţi sub coordonarea profesorilor dedicaţi unui act educaţional de inalta calitate, vor avea ocazia să dea frau liber imaginatiei în dezvoltarea si programarea unor aplicatii robotizate ingenioase cu ajutorul produselor LEGO Mindstorms.

Jurizarea competitiei va fi efectuata de catre cadre didactice si voluntari din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Proiectul este sustinut de Chipita Romania, Editura Delfin, SC Manicos Sl, NetJobs (netjobs.ro), Knowledge Research SRL, European Economic Consulting SRL (eecedu.ro) venind in intampinarea organizatorilor cu tot suportul necesar. Brandul 7 Days promoveaza inovatia, imaginatia si talentul, regasite din plin in aceasta competitie de robotica educationala si ecologie.

Evenimetul va avea loc Sambata 02 Aprilie 2016, incepand cu ora 09:00, la Liceul Teoretic Scoala Europeana Bucuresti, Bd Expozitiei Nr 24D.

SIGLA ARES 01

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...