Descriere

Dragi parinti si stimati profesori,

Ne face placere sa va aducem la cunostinta ca pentru a veni in sprijinul educatiei in domeniul tehnicii, informaticii si roboticii am infiintat in anul 2015 Asociatia de Robotica Educationala si Stiinta WRO, pe scurt ARESWRO.

Scopul asociatiei este sa creeze un standard inalt pentru copiii, tinerii si persoanele interesate prin organizarea diferitelor ateliere si cursuri, cu o metoda de studiu care incurajeaza evolutia acestora sub indrumarea unor cadre didactice de specialitate, traineri si consilieri, prin participarea activa la diverse activitati in domeniul stiintei, tehnicii, informaticii si roboticii.

Toate aceste activitati contribuie la dezvoltarea armonioasa, la realizarea de schimburi de idei si concepte in domeniul stiintei, tehnicii, informaticii si roboticii, la amplificarea dorintei de explorare si de invatare a lucrurilor noi, precum si a capacitatii de a lua decizii si de a face alegeri, prin modalitati adaptate la nevoile si canalele de comunicare individuale.

Totodata ARESWRO va avea un rol activ in organizarea si desfasurarea competitiilor de profil, cea mai cunoscuta dumneavoastra fiind Competitia Nationala de Robotica Educationala World Robot Olympiad Romania.

Incepand din acest an, aducem in portofoliul nostru si in atentia copiilor, o provocare noua, in domeniul ecologiei urbane.

Am identificat nevoia de a constientiza si responsabiliza copii, parintii si cadrele didactice asupra necesitatii protectiei mediului si a resurselor naturale si a consumului responsabil de energie cat si a rolului asumat in comunitate cu scopul de a determina o schimbare a conduitei fata de sursele de energie regenerabila si natura.

Toate proiectele pe care le sustinem si organizam necesita munca, timp si energie. De aceea, pentru rezultate mai frumoase de la an la an, avem nevoie de sprijinul dumneavoastra prin orice mijloacele posibile: donatii, sponsorizari, redirectionarea a 2% din impozit, participare activa in comitetul de organizare sau chiar jurizare unde este cazul.

Va multumim.

CERERE PRIVIND DESTINATIA SUMEI REPREZENTAND PANA LA 2% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENITURILE DIN SALARII SI ASIMILATE SALARIILOR

DECLARATIE privind veniturile realizate din Romania