Cursuri LEGO® Education Academy

1.Ce este LEGO® Education Academy?

LEGO® Education Academy (LEA) va ofera programe de dezvoltare profesionala care impreuna cu resursele LEGO Education va ajuta in descoperirea unor noi metode de predare si invatare pentru a sprijini elevii in acumularea conceptelor STEAM.

Folosind produsele si curricula LEGO Education, profesorii isi dezvolta abilitatile si strategiile prin care asigura implicarea efectiva in procesul de educare, incurajand gandirea creativa si comunicarea eficienta folosind un limbaj tehnic si stiintific.

2. Cui se adreseaza cursul LEGO® Education Academy?

Acest curs de dezvoltare profesionala este benefic pentru oricine, dar mai ales cu precadere pentru profesori, educatori, antrenori, institutii de invatamant , cluburi de robotica, etc.

3. Ce invat la un curs LEGO® Education Academy?

Cursurile de dezvoltare profesionala LEGO® Education Academy sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Puteati alege sectiunea dorita dintre solutiile educationale LEGO Education, nivelul incepator sau avansat si deasemenea un orar flexibil care se adapteaza oricarui program. Mai jos sunt enumerate cateva exemple dintr-un curs standard.

a) Pedagogie –facilitare unei lectii de tip hand-on, facilitarea invatarii pe baza unui proiect, cum sa inveti prin joaca, cum sa te autoevaluezi
b) STEAM – facilitarea invatarii coneceptelor STEAM, stiinta si proiectare, informatica si tehnologii
c) 21 Century Skills – facilitarea gandirii logice si creativa, dezvoltare comunicarii
d) Managementul clasei – managementul grupurilor mici, managementul resurselor.

4. Ce durata are un curs LEGO® Education Academy?

Durata minima pentru un curs LEGO® Education Academy este de 6 ore, intr-o sedinta sau doua ONLINE(pana in momentul in care situatia epidemiologica va permite desfasurarea fizica a acestui curs).

5. Cum ma inscriu la un curs LEGO® Education Academy?

Pentru a va inscrie la un curs LEGO® Education Academy completati formularul de inscriere si consultati calendarul de activitati.

6. Cat costa un un curs LEGO® Education Academy?

Costul unui curs LEGO® Education Academy este de 750 lei/persoana. Pentru grupuri mai mari de 6 persoane va putem face o oferta personalizata. Puteti urmari deasemenea perioadele in care avem promotii.

7. Primesc diploma de absolvire a cursului LEGO® Education Academy?

Da.